El Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell Comarcal del Bages organitzen una jornada gratuïta adreçada a productors i professionals del sector agroalimentari, sobre la innovació en producte agroalimentari. La jornada, que forma part del projecte Axis – Turisme i agroalimentació a l’eix diagonal català en el marc de projectes innovadors i experimentals subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, tindrà lloc el 2 de desembre de 10 del matí a 6 de la tarda a la Fundació Alícia (Món Sant Benet), consta de 4 sessions, conduïdes per experts d’Alícia, amb l’objectiu d’explicar en què pot beneficiar la innovació i de donar eines que permetin el desenvolupament de nous productes agroalimentaris.
Programa
10.00-11.00 Casos d’èxit en innovació agroalimentària. Ponent Ramon Sentmartí.
11.00-12.00 Què és la Innovació en producte? Ponent Toni Massanés.
12.00-12.30 Pausa / Cafè
12.30-14.30 Quin és el mètode per innovar sent eficaços i pràctics?
Ponents Jaume Biarnés, Marc Puig-pey, Núria May.
14.30-16.00 Dinar a la Fonda del Món Sant Benet.
16.00-18.00 Activitat de grup: Posem en pràctica tot allò que hem après.
Ponents Jaume Biarnés, Marc Puig-pey, Núria May.
Les places son limitades i gratuïtes (el dinar, opcional, costarà 15 euros), i cal fer inscripció prèvia. Per a més informació cal contactar amb el Consell Comarcal de l’Anoia al 93 805 15 85 o a lcosta@anoia.cat
Last modified: 5 de febrer de 2018