Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

Anoia Turisme entrega els distintius PIT, Punts d'Informació Turística

  • PDF

anoia-turismeEl Consell Comarcal de l’Anoia fa entrega aquests dies dels distintius, una placa i un diploma, com a Punts d’Informació Turística (PIT) a 23 establiments, equipaments i serveis de la comarca.

El programa PIT, impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat a l’Anoia pel Consell Comarcal, té com a objectiu dotar a equipaments turístics d’informació i coneixements dels atractius i l’oferta turística del territori.

Dels 23 agents que compta actualment el programa a l’Anoia, 9 són de nova adhesió i 14 han renovat aquest distintiu que els reconeix com agent amb capacitació tècnica per oferir informació turística de la comarca de qualitat. Són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

Al llarg d’aquest 2017 les empreses acreditades com a Punts d'Informació Turística han participat en diferents sessions de formació i han realitzat diverses visites de coneixement al territori, sessions de treball entre agents, i se’ls ha lliurat material que recull els principals atractius i serveis turístics de la comarca.

Les empreses de l'Anoia que vulguin participar al programa, gratuït per als agents turístics públics i privats de la comarca, poden posar-se en contacte amb Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia.

Actualitat Anoia Turisme entrega els distintius PIT, Punts d'Informació Turística