Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza una nova visita al Parlament de Catalunya amb alumnat dels cursos de coneixement de la societat catalana.

  • PDF

visita-parlament-2017-anoiacatUna trentena d’alumnes dels cursos de coneixement de la societat catalana organitzats pel Consell Comarcal de l’Anoia, van participar en una visita al Parlament de Catalunya, que es va dur a terme el passat 19 de desembre.

Les persones assistents, provinents dels municipis de Capellades, els Hostalets de Pierola, Piera, Masquefa, Sta. Margarida de Montbui, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí, van poder visitar l’hemicicle i gaudir de l’explicació de la funció i l'organització de la institució parlamentària actual, els orígens històrics de l'edifici i la seva evolució històrica des de principis del segle XVIII fins a l'actualitat.

L’objectiu de la sortida, que va despertar un gran interès, era el de consolidar els coneixements adquirits al curs, al voltant de la organització política i la història de Catalunya.

Actualitat El Consell Comarcal de l’Anoia organitza una nova visita al Parlament de Catalunya amb alumnat dels cursos de coneixement de la societat catalana.