Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

Vols fer pràctiques al Regne Unit?

  • PDF

poster-general-anoiacatLa Víbria Intercultural, amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Anoia, selecciona joves que vulguin realitzar pràctiques remunerades al Regne Unit durant tres mesos.

Es tracta del programa Mobilicat, programa de Garantia Juvenil, impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu que té com a objectiu principal reduir l’atur juvenil. Un dels projectes nascut d’aquest propòsit és el TLN Mobilicat, que ofereix l’oportunitat als joves de realitzar pràctiques professionals a l’estranger.

Des de La Víbria Intercultural es coordina el projecte i s’ofereix facilitar un procés d’inserció professional, mitjançant una preparació intercultural i lingüística, un període de pràctiques a l’estranger i un acompanyament a la tornada que permet tancar el cicle d’aprenentatge i garantir les possibilitats laborals dels joves a llarg termini i la seva capacitat d’emancipació. Tot plegat en un entorn segur en que els i les joves se sentin acompanyats tant a nivell personal com professional.

Els i les joves interessats han de presentar la sol·licitud de participació a La Víbria Intercultural o a l’Oficina Jove de l’Anoia.

Per qualsevol dubte o més informació podeu contactar amb la tutora de l’Anoia a l’oficina jove, enviant un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o un missatge de whatsapp al 679.964.669.

Actualitat Vols fer pràctiques al Regne Unit?