Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

El Consell Comarcal organitza una sessió formativa sobre gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit educatiu

  • PDF

sessio-diversitat-religiosa-1El passat divendres 12 de maig, el Consell Comarcal va organitzar una sessió formativa sobre gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit educatiu que va comptar amb la participació d’una vintena de professionals vinculats a aquest camp (professorat, assessors LIC, tècnics d’educació...).

Al llarg de la sessió, impartida per Joan Gómez, tècnic de la Direcció General d’Afers religiosos, es van abordar diverses qüestions al voltant de la diversitat religiosa; la normativa que la regula, les principals peticions de cada confessió religiosa així com les recomanacions pels centres educatius respecte de l’alimentació i el menjador escolar, les celebracions i commemoracions al centre, el vestuari i l’ús de símbols religiosos o el currículum i la diversitat religiosa.

sessio-diversitat-religiosa-2Totes les persones participants van poder endur-se un exemplar de la Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres educatius, la qual pot consultar-se a la web de la Direcció General d’Afers Religiosos.

Aquesta acció formativa s’emmarca en el programa formatiu per a professionals de la Unitat de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal de l’Anoia.

Actualitat El Consell Comarcal organitza una sessió formativa sobre gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit educatiu