Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

Finalitza una nova edició del Projecte “Joves per l’Ocupació ”al Consell Comarcal de l’Anoia

  • PDF

20170317 122903Després de 15 mesos d’execució, el darrer 31 de març de 2017, va finalitzar l’edició 2015 - 2016 del Projecte Joves per l’Ocupació al Consell Comarcal de l’Anoia.

En aquesta darrera edició s’han dut a terme dos cursos: Monitor/a Esport i Apropa’t al Món del Motor. Totes dues formacions han finalitzat amb molt bona participació dels alumnes i implicació de les empreses per a la realització de les pràctiques. Hi han participat 20 i 10 joves respectivament.

L’acte de cloenda va comptar amb la presència del Conseller de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Badia, el qual va poder fer, personalment, les entregues dels diplomes i compartir amb les persones joves participants els coneixements i l’experiència adquirits.

20170317 122359El projecte Joves per l’Ocupació, afavoreix un desenvolupament dels joves tant a nivell personal, com professional i en l’àmbit formatiu. Permet, gràcies a la formació professionalitzadora adquirida, la formació per a l’obtenció del Ges (Graduat en Educació Secundària) mitjançant la IOC i el seguiment tutoritzat durant tot el projecte, un acompanyament personalitzat que busca que les persones joves que hi participen, puguin aconseguir la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu.

Gràcies a l’oportunitat que han tingut de formar part d’aquest projecte, les persones joves participants han començat a encaminar el seu futur, un dels majors reptes del projecte.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014”.

20170317 122552

Actualitat Finalitza una nova edició del Projecte “Joves per l’Ocupació ”al Consell Comarcal de l’Anoia