Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

El Consell Comarcal de l'Anoia ampliarà la seva seu

  • PDF

Les obres d'ampliació començaran aquest mes de març i duraran entre 9 i 12 mesos

El Consell Comarcal de l'Anoia començarà aquest mes de març les obres d'ampliació de la seva seu, que duraran d'entre 9 i 12 mesos. El Consell Comarcal guanyarà espai ampliant totes les plantes gràcies a la finca annexa a l’actual seu, situada al número 6 de la plaça de Sant Miquel, també de la seva propietat. La planta baixa de l'actual edifici mantindrà l'accés des de la plaça Sant Miquel, amb el vestíbul i la recepció actuals, afegint-hi una nova sortida a la Plaça Jaume Caresmar.

L'ampliació de l'espai resoldrà algunes mancances actuals i permetrà millorar el funcionament de l'edifici. També s’aprofitarà aquest augment de superfície per repensar la distribució de les diferents àrees, millorant així el servei que s’ofereix a la ciutadania i les condicions de treball dels empleats, amb el suport del Servei d’Equipaments i Espai Públic (SEEP) de la Diputació de Barcelona que ha realitzat un estudi d’optimització d’espais.

L'actual edifici del Consell Comarcal es va construir l'any 1747, l'ens el va adquirir el 1993 i el va restaurar el 1995 per a l'ús actual. Es tracta d’un edifici amb valor arquitectònic i en bon estat de conservació.

 

Actualitat El Consell Comarcal de l'Anoia ampliarà la seva seu