Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

Notícies

El Consell Comarcal participarà activament a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada els dies 23 i 24 de febrer

  • PDF

illa perez-anoia-catEl Departament d'Ensenyament de l’ens comarcal hi serà present amb un estand amb la impulsora de Garantia Juvenil i facilitant el transport amb autobús de 587 alumnes de la comarca a la fira

El propers dies 23 i 24 de febrer, Igualada acollirà per setè any consecutiu la Fira de l’Ensenyament, promoguda pel departament de Joventut de l’Ajuntament, que se celebrarà a l’edifici municipal de l’antic Escorxador. L’horari dels dos dies serà de 9:30 a 15h, amb l’entrada gratuïta per a tots els assistents.

Llegiu-ne més...

Vallbona i el Consell Comarcal ofereixen dues formacions gratuïtes per a entitats i associacions

  • PDF

formacio-entitats-1
Els assistents treballaran eines de gestió en línia i de treball en xarxa i comptabilitat

L'Ajuntament de Vallbona i el Servei de Participació Ciutadana del Consell Comarcal de l'Anoia, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzaran els dies 10 i 24 de març dues jornades de formació gratuïta a la Sala Polivalent de l'Espai d'Entitats del municipi. Aquests cursos de formació contínua estan destinats a entitats i associacions i a tècnics, personal, polítics i càrrecs electes dels ens municipals de la comarca.

El primer mòdul, que tindrà lloc el dia 10 de març de 10 a 14 h, oferirà “Eines de gestió en línia i treball en xarxa”. L'objectiu de la jornada serà que els assistents reconeguin les característiques i les avantatges del treball en xarxa, així com que coneguin eines i aplicacions al núvol per al treball col·laboratiu. La formació comptarà amb una part teòrica i una de pràctica, en què es treballarà sobre aplicacions al núvol i aplicacions mòbils, amb exercicis pràctics.

Llegiu-ne més...

El Departament de Benestar Social del Consell Comarcal consolida l’Espai d’Atenció per Famílies amb Adolescents

  • PDF

adolescents-anoiacatL’Espai d’Atenció per Famílies amb Adolescents és un servei dirigit a famílies que tenen interès a treballar aspectes relacionats amb l’adolescència i els canvis en les relacions familiars que poden produir-se en aquesta etapa, amb l’objectiu de millorar la convivència familiar.

Aquest servei forma part del Programa d’acompanyament socioeducatiu a l’adolescent que depèn de la unitat d’igualtat i inclusió Social del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia.

Llegiu-ne més...

Deu joves de l’Anoia participen en un programa europeu que els permetrà fer tres mesos de pràctiques a Bristol, Regne Unit

  • PDF

foto-mobilicat-anoiacatA finals de novembre l’associació La Víbria Intercultural amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Anoia, va posar en marxa el projecte ImproveYourself–Mobilicat per a joves inscrits a Garantia Juvenil.

El programa ofereix l’oportunitat als joves de realitzar pràctiques professionals a l’estranger amb l’objectiu principal de reduir l’atur juvenil. Es finançat a través del Fons Social Europeu i es gestiona a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

La Víbria, va seleccionar un total de 20 joves, 10 dels quals de l’Anoia, d’entre 18 i 27 anys amb estudis de cicles formatius de grau mitjà i superior, que aniran a fer una estada a Bristol per fer pràctiques del seu àmbit professional. Les pràctiques a Anglaterra duraran 3 mesos, del 4 de març fins al 25 de maig.

Llegiu-ne més...

Anoia Turisme entrega els distintius PIT, Punts d'Informació Turística

  • PDF

anoia-turismeEl Consell Comarcal de l’Anoia fa entrega aquests dies dels distintius, una placa i un diploma, com a Punts d’Informació Turística (PIT) a 23 establiments, equipaments i serveis de la comarca.

El programa PIT, impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat a l’Anoia pel Consell Comarcal, té com a objectiu dotar a equipaments turístics d’informació i coneixements dels atractius i l’oferta turística del territori.

Dels 23 agents que compta actualment el programa a l’Anoia, 9 són de nova adhesió i 14 han renovat aquest distintiu que els reconeix com agent amb capacitació tècnica per oferir informació turística de la comarca de qualitat. Són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

Llegiu-ne més...

El Consell Comarcal desenvolupa un projecte amb 40 places temporals per a anoiencs a l'atur

  • PDF

40-anoia.catEls contractes, emmarcats en el Programa Treball i Formació 2017, tenen una durada d'entre 6 i 12 mesos

El Consell Comarcal de l'Anoia desenvoluparà el projecte de Manteniment, Millora i Condicionament de Parcs, Jardins i Espais Verds, que donarà feina a 40 anoiencs en situació d'atur, amb contractes de 6 i 12 mesos. La finalitat del programa és la millora de l’ocupabilitat de la població de la comarca. El projecte de l'ens comarcal comptarà amb 23 contractes de la línia PANP (16 de 6 mesos i 7 de 12), 10 de la PRMI (9 de 6 mesos i 1 de 12), i 7 contractes de 12 mesos de la línia DONA, tots per a persones amb el perfil de Manteniment, Millora i Condicionament de Parcs, Jardins i Espais Verds.

Llegiu-ne més...