Consell Comarcal de l'Anoia

Benvinguts al Consell Comarcal de l'Anoia
    

Notícies

Òdena serà aquest any l’amfitriona de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’Anoia

  • PDF

0813-cartell-odena-gent-gran-001-1Un any més, la comarca de l’Anoia se sumarà a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran i enguany serà el municipi d’Òdena qui acollirà la festivitat. Ho farà el dissabte 30 de setembre, al Pavelló Mestre Vila Vell, amb una jornada pensada amb i per a la gent gran de tots els municipis de la comarca i que, a més del seu vessant lúdic, vol també promocionar el benestar físic, psíquic i emocional de les persones grans i alhora transmetre una imatge positiva de l’etapa de la vellesa.

La celebració està organitzada pel Consell de la Gent Gran de l'Anoia del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena i el suport del Casal d'Avis d'Òdena. La festivitat començarà a dos quarts d'una del migdia amb la trobada dels participants a la Plaça Mestre Vila Vell, on hi haurà una cercavila a càrrec de la batucada municipal "Konkatroncs", a continuació, cap a la una hi haurà la rondalla "Els trobadors de l'Anoia" que amenitzaran als convidats abans d'entrar al pavelló pel dinar, que serà a dos quarts de dues. El menú constarà d'un entremès imperial, galtes al forn, pastís Massini, vi, aigua, copa de cava, gotes i cafè. La jornada es tancarà amb els parlaments de les autoritats i un ball popular amb el grup Liberty.

Llegiu-ne més...

El GPS mòbil roda pels municipis de la comarca per promoure hàbits saludables entre els i les joves en les festes nocturnes

  • PDF

logo-complertEl servei GPS (Grup de Promoció de la Salut) Anoia Jove es va posar en marxa a principis de juliol a La Pobla de Claramunt i aquestes setmanes visitarà altres localitats de la comarca

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia torna a engegar el servei GPS mòbil per als Ajuntaments amb l’objectiu de promocionar hàbits saludables entre el col·lectiu juvenil. Es tracta del programa GPS (Grup de Promoció de la Salut) Anoia Jove, una autocaravana que s’instal·la en els actes juvenils nocturns dels municipis que la sol·liciten i on les tècniques de Joventut del Consell informen sobre hàbits saludables i conductes responsables i segures, a més de proporcionar preservatius i alcoholímetres d’un sol ús de forma gratuïta i fer proves d’alcoholèmia digitals.

Llegiu-ne més...

El Consell Comarcal de l'Anoia, una de les dues administracions catalanes que assoleix el 100% dels objectius en administració oberta

  • PDF

El Consell Comarcal de l'Anoia i el de la Conca de Barberà són els únics ens comarcals que han assolit el 100 per cent dels seus objectius marcats per al període 2007-2016 en implantació, difusió i ús de serveis d’administració electrònica i/o oberta, seguits dels de Ribera d'Ebre, Garrotxa i Urgell. L'Anoia és l'única comarca de més de 100.000 habitants que es troba entre aquests cinc primers llocs.

Per a aquest 2017, els objectius que es marquen els consells comarcals i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) són incrementar les altes d'idCAT Mòbil, incrementar l'ús de l'eTRAM i l'eNOTUM i identificar els tràmits dels ajuntaments que es poden fer per Via Oberta; i la implantació de Portal de Transparència al 30% dels ens locals pendents i altres ens supramunicipals.

Llegiu-ne més...

14 Instagramers influents de Catalunya visiten l’Anoia

  • PDF

img 6468-instagrames-anoiacatAquest dissabte, Anoia Turisme del Consell comarcal de l’Anoia amb la col·laboració de Barcelona és molt més de la Diputació de Barcelona, van organitzar una trobada d’instagramers influents per donar a conèixer l’Anoia i promoure el turisme a través d’Instagram.

Així, es va organitzar una jornada d’un grup reduït d’instagramers influents de Catalunya que junts i acompanyats de dos tècnics del Consell Comarcal van descobrir un trosset de l’Anoia; municipis, paisatges, patrimoni, gastronomia, allotjaments,..

Llegiu-ne més...

Campus Motor Anoia premia el CIAC al sopar de l'empresari de la UEA

  • PDF

35857206105 98ba5c9730 k-anoiaEl premi és un reconeixement al suport del clúster al sector de l'automoció i la implicació a la comarca de l'Anoia

Campus Motor Anoia va atorgar el seu premi anual al Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) en el mar del sopar del sopar de l'empresari de la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA). El jurat del premi considera el CIAC mereixedor d'aquest reconeixement per la seva gran tasca de suport al sector de l'automoció i per la seva implicació a la comarca de l'Anoia i amb el Campus Motor Anoia.

Llegiu-ne més...

Visita didàctica dels punts PIT de l’Anoia a Castellfollit de Riubregós

  • PDF

photo-1-anoiaEl passat dimarts 4 de juliol va tenir lloc una nova sessió de formació per a les empreses de l'Anoia adherides al programa Punts d'Informació Turística impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat des del Consell Comarcal de l’Anoia.

En aquesta ocasió, la sessió va ser una visita de coneixement al territori, concretament a Castellfollit de Riubregós. Els assistents van visitar el castell, van conèixer els serveis de l’empresa Castellfollit Aventura i finalment van descobrir el Priorat de Santa Maria.

Llegiu-ne més...